Búvárbiztosítás

Díjszámítás Szolgáltatások Információk Magunkról Hasznos tanácsok

Szakértelem és biztonság
Bemutatkozik a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.

A www.buvarbiztositas.clb.hu biztosítási portál fejlesztője és üzemeltetője a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. Társaságunk 1993 óta létezik, mára az egyik legnagyobb független alkuszcég Magyarországon. A több mint 13 éves tapasztalat és szakmai háttér Önnek is biztosítja, hogy ügyeit megbízható és felkészült munkatársak intézik. Budapesti központi ügyfélszolgálatunk mellett folyamatosan bővítjük irodáink létszámát, hogy minél több ügyfelünk számára legyen elérhető közelségben társaságunk.

Filozófiánk
Független biztosítási alkusz cégünk tevékenysége fókuszában megbízónk áll, aki számára évtizedes szakmai tapasztalatunk garantálja az igényeihez igazított, magas színvonalú szolgáltatást. Tudjuk, a siker nem konzerválható. Az éles piaci verseny, az ügyféligények folyamatos változása dinamikus környezetet teremt, amelyben napról napra új kihívásoknak kell megfelelnünk. Ezt szem előtt tartva az ügyfélközpontúság, függetlenség és minőség mellett a folyamatos innováció jelenti azon cégértékeket, amelyre hitünk szerint az elmúlt 13 év sikerei épültek. Ugyanakkor látjuk azt is, hogy a cégfilozófia, az ügyfelek számára kézzel fogható előnyök nélkül kevés. Termékpalettánkon ennek megfelelően egyre szélesebb azon szolgáltatások kínálata, amelyek a hagyományos ügyfél-alkuszi kapcsolatnál többet jelentenek. A CLB a biztosítási portfolió kidolgozásán és gondozásán túlmenően kárrendezés, és kockázatkezelés számos pontján nyújt támogatást partnereinknek.

Biztonság
Ügyfeleink adatait a legkorszerűbb eszközökkel és biztonsági előírások alapján tároljuk és kezeljük. Kérjük, hogy bővebb tájékozódás céljából olvassa el Adatvédelmi elveinket és Jogi közleményünket is.

Cégadatok

CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.
Bejegyezve: Fővárosi Bíróságon, mint cégbíróságon
Cégjegyzékszám: 01-09-262898

Nyilvántartást vezető, panaszfelvevő hatóság:
Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete
Címe: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.

Engedélyezési szám: 106/1993
Tevékenységi kör: Független biztosításközvetítő
Nyilvántartási szám: 204121401016
Az engedélyezés ellenőrizhető a PSZÁF weboldalán.
Felelősségbiztosítónk: Allianz Hungária Biztosító Rt.

búvárbiztosítás utasbiztosítás búvár búvárkodás búvárbiztosítás utazás merülés biztosítás

Adatvédelem | Jogi közlemény Copyright ©2007 CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.
1065 Budapest, Ó u. 2. - Tel: (1) 999-0620