Búvárbiztosítás

Díjszámítás Szolgáltatások Információk Magunkról Hasznos tanácsok

Búvárbiztosítás

Információk

Komoly kockázatot rejt magában mind az élő, mind a mesterséges vizekben történő merülés. Baj esetén, kellő odafigyeléssel és szakmai felkészültséggel pillanatok alatt orvosolni lehet olyan eseteket, amelyek figyelmen kívül hagyása komoly következményekkel járhat.

Célunk az, hogy a búvárkodóknak olyan védelmet nyújtsunk, amely kiszolgálja őket utazásuk, búvármerülésük, teljes kikapcsolódásuk során. A hagyományos utasbiztosítások szerkezetére épül az UNIQA Biztosító Gyöngyhalász fantázianevű utasbiztosítási terméke is. Ennek alapján három módozatot kínálunk:

 • Gyöngyhalász Standard
 • Gyöngyhalász Plus
 • Gyöngyhalász Lux

Az egyes módozatok egészségüggyel, poggyásszal és egyéb utazási kellemetlenségekkel kapcsolatban kelnek ügyfeleink védelmére.

Éjjel-nappal elérhető sürgősségi-szolgáltató partnerünk, a Europ Assistance Európa összes beszélt nyelvén ügyfeleink rendelkezésére áll, a teljes világot lefedő hálózatával együtt. A Gyöngyhalász utasbiztosítással védett ügyfeleinknek, hazánkban egyedülálló módon olyan orvos szakértői támogatása van Dr. Gőbl Anna személyében, amely garancia minden búvár számára.

A mentőmellény, búvárkomputer és légző-automata kiemelt szerepet tölt be a búvárkodás eszköztárában. Ezek a gyártó által hitelesített szerkezetek, melyek adott esetben életet is menthetnek. Rongálódásuk, meghibásodásuk nem kizárt még abban az esetben sem, ha viselőjük rendeltetésszerűen használja ezeket, továbbá adódhat olyan eset is, melynek során ezeket az eszközöket valaki eltulajdonítja. Nagy értékű és fontosságú eszközökről van szó. Ezekre az esetekre az UNIQA Biztosító Rt., a Gyöngyhalász biztosításainak poggyászfedezetét kiterjesztette a fenti 3 legfontosabb búvárfelszerelésre is, ezzel is utasainak nyugalmát és biztonságát szolgálva.

További klasszikus utasbiztosítási elemként megtalálható még a:

 • keresés, mentés, kimentés
 • orvosi kezelés
 • hazautaztatás
 • úti okmányok pótlásának költsége
 • tolmácsszolgálat, illetve tolmács kirendelése
 • óvadék
 • jogvédelem, perköltség biztosítása
 • segélyhívó, tanácsadó szolgálat, stb.

A termék első sorban azoknak a Magyarországon élő embereknek szól, akik a sportág nemzetközi szövetsége - a Búvár Világszövetség ill. a Magyar Búvár Szakszövetség (továbbiakban: MBSZ) Technikai Bizottsága által hivatalosan elismert búvárminősítéssel rendelkeznek , vagy ezen szervezetek által elismert tanfolyamon, búvárminősítés megszerzése céljából vesznek részt.

A Gyöngyhalász utasbiztosítás nagy lyukat töm be a biztosítási piacon, hiszen sem hazánkban, sem a környező országokban nincs olyan termék, amely kifejezetten ennek a speciális tevékenységnek a pontos ismeretével alkotta volna meg feltételrendszerét. Nagy várakozással nézünk elébe annak, vajon eltaláltuk-e reménybeli ügyfeleink elvárásait.

búvárbiztosítás utasbiztosítás búvár búvárkodás búvárbiztosítás utazás merülés biztosítás

Adatvédelem | Jogi közlemény Copyright ©2007 CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.
1065 Budapest, Ó u. 2. - Tel: (1) 999-0620