Búvárbiztosítás

Díjszámítás Szolgáltatások Információk Magunkról Hasznos tanácsok

Árgarancia
Részletes tájékoztató a CLB árgaranciájáról

Az Árgarancia feltételünk a társaságunk által üzemeltetett portálokon kezdeményezett kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások esetén érvényes a biztosítóváltás időszakában, attól a dátumtól, hogy a TESZTELÉS ALATT felírat már nem látható a díjkalkulációs oldalon.

Amennyiben társaságunk által a biztosító részére eljuttatott egyedi biztosítási ajánlat (szerződés) eltér a biztosító által meghatározott (kötvényesített) díjtól, úgy társaságunk vállalja, hogy megtéríti a szerződőt hátrányosan érintő díjkülönbözetet a szerződő részére.

A fentiek értelmében azt garantáljuk, hogy az oldalunkon keresztül szerződést kezdeményező ügyfeleknek nem kell a társaságunk által a biztosítóhoz eljuttatott biztosítási ajánlaton megjelölt biztosítási díjnál magasabb díjat fizetniük.

Ezen árgarancia csak abban az esetben érvényes, amennyiben a szerződést oldalunkon keresztül megkötő személy a díjszámításhoz szükséges valamennyi adatot a valóságnak megfelelően adta meg és a megadott kedvezmények hatályba lépéséhez szükséges valamennyi igazolást határidőig érvényesen benyújtja. Az árgarancia nem vonatkozik téves adatszolgáltatás esetén, szándékosan rossz adatok megadásánál, illetve nem érvényes abban az esetben, ha a kötvényesített bonus-malus fokozat nem felel meg a kalkuláció során megadottal.

búvárbiztosítás utasbiztosítás búvár búvárkodás búvárbiztosítás utazás merülés biztosítás

Adatvédelem | Jogi közlemény Copyright ©2007 CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.
1065 Budapest, Ó u. 2. - Tel: (1) 999-0620